mandag 14. mai 2012

Ukas foto (20)

Karl-Petter skriver om fotoet sitt:
"Dette er et bilde av en svane som strekker på vingene. Det ble tatt med Vågen videregående skole og henger sammen med temaet "Fugler". Det er redigert.
Jeg har valgt dette som mitt beste foto. Det har flere gode grunner til det. Først av alt valgte jeg dette fotoet fordi jeg synes det er dynamisk, det er mye bevegelse i bildet. Jeg liker hvordan denne organiske svanen er utstrakt, mens mastene på båtene er bøyde. Noe av det jeg liker best er hvordan man tror speilbilde av svanen er skygge. Det at svanen nettopp har landet gir også vannet en stillhet. 
Det er redigert inn skumring, og har fått en mer dypere og blå tone. Jeg liker at svanen er ung for da er det lette å se hvordan fjærene går. 
Svanen har blitt plassert i det gylne snitt, sammen med båtmastene som kommer ned. Ellers skapes det en livlig bevegelse fra svanen, som får fotoet til å vere mer lystig enn dyster. 
Men aller mest liker jeg komposisjonen av den triste ensomme svanen. Det ser ut som om den skal til å riste av seg det kalde og våte været i en stille tåke."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar